Cine Suntem

Biotrading este o companie dinamică și deja consacrată în sectorul fructelor confiate, a semințelor și a nucilor

Avînd o abordare business-to-business, compania comercializează o gamă largă de nuci, semințe și fructe confiate în întreaga Europă.
Compania și-a început activitatea pe piața din Republica Moldova în 2004. Lucrînd cu o echipă creativă și plină de idei, a reușit să cîștige 60% din piața moldovenească a nucilor, semințelor și a fructelor uscate.

Cu ce ne ocupăm

Clienții noștri – nucleul activității noastre

Scopul nostru este de a crea parteneriate pe termen lung cu clienții, cărora le satisfacem prompt necesitățile și interesele.

Biotrading livrează clienților săi o selecție rară de nuci/semințe/fructe confiate care provin de la cele mai bune surse de nuci/semințe/fructe uscate din lume: Spania, Argentina, Statele Unite, India, Turcia, Iran, Chile, Moldova, Kazahstan, Bulgaria, Uzbekistan și China.

Pe lîngă o variată selecție de nuci/semințe/fructe uscate mai oferim și o gamă largă de servicii de procesare a arahidelor. Achiziționând cele mai bune arahide de la partenerii noștri din India, Argentina, Statele Unite, Uzbekistan și China, le oferim clienților noștri soluții personalizate de procesare.

Vă rugăm să ne contactați direct pentru oferte detaliate și o prezentare a serviciilor noastre.

Clienții Noștri

Succesul clienților și partenerilor noștri, reprezintă succesul nostru

Ne bucurăm că suntem prezenți în mai multe industrii, lucrînd cu brutari, productări de înghețată, lactate, dulciuri, bomboane, musli și mîncare sănătoasă, precum și cu reprezentanții distribuitorilor de produse bio și cu producătorii de ceai.

Biotrading este prezentă atît la nivel local, cât și la nivel internațional și oferă servicii diferitor companii, de la întreprinderi mici și mijlocii, până la companii multinaționale.

Clienții noștri cunosc pasiunea cu care activăm pentru a le putea oferi produse și servicii de cea mai înaltă calitate, dar și loialitatea pe care o demonstrăm clienților și partenerilor noștri, consolidînd astfel angajamentele noastre luate pe termen lung.

Suntem mereu deschiși pentru a răspunde la întrebări și cereri de ofertă!

Contactează-ne!

Produsele Noastre

Biotrading oferă o gamă largă de produse

În prezent avem în ofertă peste 60 tipuri de produse, și în special arahide, nuci, stafide, semințe de susan, caise și prune uscate.

Marele avantaj al serviciilor de procesare a arahidelor cu utilaje ultraperformante proprii este abilitatea de controla calitatea produselor. De aceea putem să le oferim clienților noștri diverse soluții privind formatul produsului, avînd la dispoziție arahide crude, arahide prăjite și granulate, etc.

Compania noastră selectează în mod direct cele mai rafinate stafide originare din Uzbekistan și Iran, care sunt obținute printr-o tehnologie autentic tradițională de uscare.

Oferta noastră mai include și peste 20 de produse certificate bio, ex. flori, pomușoare, plante și fructe uscate.

SERVICII

Procesare Arahide


SORTARE

Procesul de sortare a arahidelor presupune clasificarea acestora conform unor criterii atât dimensionale cât și calitative.

DECOJIRE

Decojirea arahidelor începe printr-un preces de deshidratare ce reduce substanțial aderența învelișului protector la miez. Decojirea propriu-zisă presupune trecerea arahidelor printr-o serie de role abrazive ce înlătură pilelița, care este ulterior suflata de un jet de aer comprimat.

PRĂJIRE

Prăjirea uscată a arahidelor presupune un tratament termic aplicat direct, fără folosirea uleiurilor sau altor grasimi. Prăjirea este realizată de un utilaj specializat denumit – roaster, ce roteste constant arahidele, fapt care asigură o distribuire uniformă a căldurii. Gradul de prăjire a arahidelor este indicată de client.

GRANULARE

Acest proces reprezintă o mărunțire mecanică realizată de un utilaj dedicat. Ulterior, granulele rezultate sunt sortate conform unor criterii dimensioale specificate de client.

AMBALARE

Ambalarea în vid este forma ideală de împachetare deoarece prezintă o serie de avantaje suplimentare. Aceasta asigură o durată crescută de păstrare, igienă sporită, protecție de la deshidratare și menținerea calităților fizice si nutritive, deoarece produsul nu intră în contact cu oxigenul.

CONTACT

CHIȘINĂU OFFICE
  • 41A Haltei str
    Chisinau, MD-2023
    Moldova

  • mob: +373 69 141 932
    fax: +373 22 549 880

  • office@biotrading.md

LASĂ UN MESAJ

Suntem deschiși dialogului și vom asculta și analiza orice cerințe. Lăsați un mesaj și vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp.

ȘTIRI RECENTE